Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Με μηνύσεις απειλεί η Κοκκίνου γνωστό περιοδικό - Έκαναν μοντάζ με τις φωτογραφίες της;


Με μηνύσεις απειλεί η Έλλη Κοκκίνου εβδομαδιαίο περιοδικό το οποίο εμφάνισε κοινή φωτογραφία της με το φερόμενο ως σύντροφό της, μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ Γιώργο Μπόγρη.
Αν και η τραγουδίστρια γενικά αποφεύγει να ασχολείται με δημοσιεύματα που την αφορούν, αυτή τη φορά απευθύνθηκε έξαλλη στο νομικό της σύμβουλο, καθώς, όπως υποστηρίζει, πρόκειται για φωτομοντάζ.
Σύμφωνα με αυτό που παρουσίαζε το εξώφυλλο του περιοδικού, το ζευγάρι ψώνιζε μαζί στο σούπερ μάρκετ και μάλιστα με το νεαρό αθλητή να ποζάρει στο φακό, την ώρα που η αγαπημένη του έσπρωχνε το καρότσι της νοικοκυράς.
Η καλλιτέχνιδα κάνοντας λόγο για αλητεία ισχυρίζεται πως η συγκεκριμένη δική της φωτογραφία είχε τραβηχτεί πριν από 2 περίπου χρόνια και μάλιστα μέσα στο καρότσι το οποίο δε φαίνεται καλά βρίσκεται ο γιος της Αλέξανδρος.
Σύμφωνα με το περιβάλλον της η Κοκκίνου παρά τον εκνευρισμό της, θεώρησε τύχη που τουλάχιστον έκοψαν το παιδί από τη φωτογραφία και αποφεύχθηκαν άλλου είδους προβλήματα, ενόψει και του δικαστηρίου για την έκδοση  του διαζυγίου της.
φώτο Κοκκίνου Απρίλιος 2009
Γεγονός είναι πάντως ότι η συγκεκριμένη λήψη της ερμηνεύτριας δε μας είναι καθόλου άγνωστη, αφού η βόλτα της με το Βασιλειάδη junior στο σουπερμάρκετ είχε αποτελέσει θέμα στο περιοδικό ΟΚ τον Απρίλιο του 2009, με την Έλλη να εντυπωσιάζει με τις φόρμες και το χαρακτηριστικό φούξια τζόκεϊ της, κάτι που προφανώς δεν υπολόγισαν οι ιθύνοντες του εντύπου που μάλλον αγνοούσαν πως η τότε εμφάνιση μαμάς και γιου έκανε το γύρω των τηλεοπτικών σταθμών και των δημοσιογραφικών γραφείων.
Όπως ακούγεται πάντως, στο πλευρό της Κοκκίνου τάσσεται και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία σκέφτεται να κινηθεί και εκείνη νομικά κατά του ίδιου εντύπου, το οποίο όπως ανέφερε και στην εκπομπή της παρουσίασε δηλώσεις της, τις οποίες δεν έκανε ποτέ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: