Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Καταγγελία για το καταστημα επίπλων Uccello

Γεια σας, θελω να κανω μια πολυ σοβαρη καταγγελια για το καταστημα επιπλων Uccello.
Πολυς κοσμος, αναμεσα τους και εγω... εχουμε δωσει προκαταβολες εδω και καιρο για παραγγελια επιπλων αλλα εδω και μια βδομαδα περιπου ολα τα καταστηματα τους ειναι κλειστα και τα τηλεφωνα δεν απαντανε.
Μιλαμε για καταστηματα στο Μαρουσι, στον Νεο Κοσμο, στο Notos Home και τα κεντρικα τους στο Βοτανικο.
Απ'οτι ξερω σε ολα τα καταστηματα ειχαν εκπτωσεις μεχρι και 60% εδω και πολυ καιρο και μαζευαν προκαταβολες χιλιαδων ευρω μεχρι και την τελευταια στιγμη.
Επισης, οσες φορες τους ειχα παρει τηλεφωνο ελεγαν ψέμματα - δικαιολογιες - υπεκφυγες που δεν φανταζεστε.
Μιλαμε δηλαδη για απατεωνες του χειροτερου ειδους που τους αξιζει οχι μονο η ομαδικη αγωγη που ετοιμαζεται αλλα και ο δημοσιος διασυρμος τους για ολα τα ψεμματα που μεχρι και την τελευταια στιγμη ελεγαν.
Οι ''κυριοι'' με τους οποιους ειχα μιλησει εγω και τους ψαχνω εδω και μια βδομαδα λεγονται Γιαννακοπουλος (πωλητης στο Μαρουσι και αρχιτεκτων στο επαγγελμα απ'οτι εμαθα) και Χατζοπουλος (διευθυντης στα κεντρικα στον Κεραμεικο, ο οποιος ειχε και τεραστιο θρασος-τουπε οποτε καταφερνα να τον βρω στο τηλεφωνο και να ξερει οτι τον ψαχνουν πολλοι...).
Αν τολμανε, ας απαντησουν εδω σε ολο τον κοσμο που εξαπατησαν , ταλαιπωρησαν και τελικα του εφαγαν και τις προκαταβολες.
Οσοι πελατες θελουν να μαθουν για την ομαδικη αγωγη ή αν ξερουν κατι παραπανω για τους εν λογω ''κυριους'' το email ειναι: kataggelia.uccello@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: