Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Καταγγελία για STARTIME

Την Παρασκευή το πρωί δεχθήκαμε,χωρίς να μας εξηγήσουν,τηλεφώνημα από την εταιρεία, STARTIME TRAVEL , κ μας εξηγούσαν ότι κερδίσαμε ένα ταξίδι δώρο.Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε,ήταν να παρακολουθήσουμε μία παρουσίαση της εταιρείας,το τι προσφέρει.

Από προηγούμενη εμπειρίας μας,με άλλη εταιρεία,κ έχοντας πάρει δώρο το ταξίδι,αποφασίσαμε να πάμε στα γραφεία της εταιρείας.
Ψάχνοντας στο κουδούνι,είδαμε την επωνυμία STARTIME VACATIONS, ανεβήκαμε στον όροφο που ήτανε κ μας αρχίσανε την παρουσίαση.

Μία κοπέλα που δεν μπορούσα να αρθρώσει λέξη,κομπιάζοντας, και προσπαθώντας να μας κάνει να δεχθούμε ότι το να γίνουμε μέλη στην εταιρεία,έχει προνόμια κ πολλά άλλα.


Το θέμα δεν ήταν εκεί,είναι ότι σου ζητάνε να γίνει μέλος , δίνοντας 2800 ευρώ για έξι χρόνια. Κ που ξέρω εγώ ρε μεγάλε ότι θα υπάρχεις μετά απο 6 χρόνια?


Κ το πιο οξύμωρο της υπόθεσής, εξαιρουμένου της πιέσεως να γίνουμε σώνει κ καλά μέλη κ ότι θα έχουμε προνόμια, κ ότι μόνο σήμερα πρέπει να γίνετε μέλη,κατανοώντας κ ο πιο αδαής τι σημαίνει αυτό,μας ανέφεραν στην reception,είχαν κ reception πανάθεμα τους, είναι ότι για να πάρουμε το ταξίδι , που κ καλά κερδίσαμε,έπρεπε να πληρώσουμε 29 ¤,κάτι που στην προηγούμενη εταιρεία,ήτανε τζάμπα.


Σας αξίζουν συγχαρητήρια στην εταιρεία σας,είστε αξιόπιστοι.

Κ μία απλή διαπίστωση,αν τυχεί κ μαζέψει 1000 άτομα,επί 2800 ¤,που δεν είναι δύσκολο, δείτε πόσα μαζεύει η εταιρεία. Κ πάλι συγχαρητήρια
Δημοσίευση σχολίου