Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

9 πολυσυζητημένες και αμφιλεγόμενες φωτογραφίες

9. Shenae Grimes

Shenae Grimes

Aυτή η φωτογραφία της 
Shenae Grimes (πρωταγωνίστριας της σειράς 90210) , επιβεβαίωσε τις φήμες περι νευρικής ανορεξίας της ηθοποιού. Στη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε τα πλευρά της. Η ίδια το αρνήθηκε λέγοντας πως ανέκαθεν είναι αδύνατη και δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα με το φαγητό.

8. Balthazar Getty and Sienna Miller

Getty and Miller

Πριν την επανασύνδεσή της με τον Jude Law, η  Sienna Miller είχε σχέση με τον παντρεμένο Βaltharaz Getty. Στη φωτογραφία η ηθοποιός είναι ολόγυμνη και φιλάει με πάθος τον Getty. H παράνομη σχέση τους κράτησε πολύ καιρό.

7. Zac Efron and Vanessa Hudgens

Zac and Vanessa

Σοκ προκάλεσαν αυτές οι φωτογραφίες των αγαπημένων ειδώλων των 13χρονων κοριτσιών Zac Efron and Vanessa Hudgens. Και αυτό γιατι το διάσημο ζευγάρι του Hollywood αποθανατίστηκε μέσα σε ένα  SEX SHOP.

6. Sarah Palin

Sarah Palin
Στη φωτογραφία είναι 25 χρονών. Είναι γυμνή. Είναι πολιτικός. Θέλει να γίνει Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Ο λόγος για την Sarah Palin!

5. Britney Spears

Britney Spears
Το 2008 ήταν η χειρότερη χροωια για την Britney Spears. Χωρισμοί, αλκοόλ, κακές παρέες, κατάθλιψη...τι να πρωτοθυνηθώ...Αλλά ποιος περίμενε να τη δει δεμένη με ιμάντα σε φορείο προκειμένου να οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική.

4. Brooke and Hulk Hogan

Brooke and Hulk Hogan
Ο Hulk Hogan αποθανατίστηκε να τρίβει τα οπίσθια της κόρης του Βrooke. Μάλλον της έβαζε αντιλιακό. Οταν η Brooke είδε τις φωτογραφίες απλά απάντησε ότι κάποτε της άλλαζε τις πάνες της. Συγγνώμη Brooke αλλά αυτό δεν είνια δικαιολογία.

3. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe
Όταν ακούστηκε ότι ο  Harry Potter κατά κόσμον Ντάνιελ Ράντκλιφ, θα βγάλει τα ρούχα του για τις ανάγκεσ του ρόλου του στο Equus, τα εισιτήρια εξανλήθηκαν. Μόλις το διαφημιστικό υλικό και οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν, αρκετοι γονείς των νεαρών φαν του Πότερ δυσανασχέτησαν. Πολλοί θεώρησαν ότι ο Dan είναι κακό παράδειγμα για τα παιδιά τους. 

2. Gossip Girl

Gossip Girl
Για άλλη μια φορά, οι γονείς σοκαρίστηκαν από τη διαφήμιση του σηριαλ Gossip Girl του καναλιού CW.  Οι γονείς πίστευαν ότι οι φωτογραφίες της Blake Lively να απολαμβάνει με ηδονή τα φιλιά, είναι υπερβολικές. 

1. Miley Cyrus

Miley Cyrus
Πρόκειται για τη  Miley Cyrus και τη φωτογράφηση της για το περιοδικό Vanity Fair που γυρίστηκε το 2008 από την Annie Liebowitz.  Ειναι μόνο 15 χρονών, γυμνή και σκεπάζει τα απόκρυφα σημεία της με ένα σεντόνι. Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχουν και καποιες αμφιλεγόμενες φωτογραφίες της Miley με τον μπαμπά της. Η  Miley αμέσως ζήτησε συγγνώμη για τις φωτογραφίες και ισχυρίστηκε ότι την εξαπάτησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: