Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Βίντεο Σοκ: Ο 4ος Καβαλάρης της Αποκάλυψης!


Ο Τέταρτος Καβαλάρης της Αποκάλυψης  έκανε την εμφάνισή του στα επεισόδια της Αιγύπτου. Το βίντεο που ακολουθεί έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων αιματηρών επεισοδίων στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα και ήδη έχει κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας ανατριχίλα και δέος.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε κάποια στιγμή ανάμεσα στους διαδηλωτές να ξεπροβάλλει μία μορφή με κιτρινοπράσινο χρώμα που μοιάζει με καβαλάρη πάνω στο άλογό του να πετά πάνω από τα κεφάλια των διαδηλωτών.
Τόσο το χρώμα όσο και η μορφή παραπέμπει μία πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τον Τέταρτο Καβαλάρη ο οποίος περιγράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη (κεφ. ΣΤ’).
Ο καβαλάρης του τετάρτου αλόγου, κατά την Αποκάλυψη, είναι ο Θάνατος ενώ πίσω του ακολουθεί ο Άδης.
Το βίντεο είναι τραβηγμένο από γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο.
Από εκεί και έπειτα γεννιούνται μεγάλα ερωτηματικά. Πρόκειται για αντανάκλαση του φωτός στην κάμερα λόγω των πυρκαγιών; Είναι προϊόν μοντάζ; Ή μήπως είναι πράγματι ο Τέταρτος Καβαλάρης της Αποκάλυψης;
Με αφορμή το βίντεο έχουν ξεσπάσει μαραθώνιες συζητήσεις με όλες τις πλευρές να παραθέτουν τα επιχειρήματά τους. Πάντως, το ενδεχόμενο αντανάκλασης φαντάζει απίθανο καθότι αν παρατηρήσει κάποιος πολύ προσεκτικά το βίντεο θα αντιληφθεί πως η κιτρινοπράσινη μορφή έχει σαφή χαρακτηριστικά αλόγου και μίας φιγούρας να το καβαλικεύει.
Συνεπώς, τα δύο άλλα ενδεχόμενα αποκτούν περισσότερες πιθανότητες.
Βέβαια, ο Ιωάννης αναφέρει πως ο Τέταρτος Καβαλάρης είχε ωχρό χρώμα (ήτοι κίτρινο) και όχι κιτρινοπράσινο. Σίγουρα το βίντεο χωράει μεγάλη συζήτηση που εμπίπτει στο πλαίσιο εκπομπών «Πύλες του Ανεξήγητου» και τα τοιαύτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: