Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ποιο μυστικό "φοβίζει" τη νικήτρια του "Νext top model" Σιντορέλα;


Ένα μυστικό που κινδυνεύει να αποκαλυφτεί έχει φέρει σύμφωνα με τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες σε πολύ δύσκολη θέση τη νικήτρια του «Νext top model» Σιντορέλα.
Φήμες θέλουν τη νεαρή καλλονή, συγγενή πασίγνωστης κυρίας της σόου μπιζ η οποία της απαγόρεψε από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής της στο παιχνίδι να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο όνομά της.
Αν και οι πληροφορίες θέλουν την κομψή Ελληνίδα να αποτελεί πρότυπο για τη Σιντορέλα και μια αφορμή για να ανεβάσει ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών της, η μικρή την είδε να της γυρίζει ξαφνικά την πλάτη κάνοντας ακόμα και πως δεν τη γνωρίζει.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από την κοινή τους καταγωγή.
Η γυναίκα εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να κάνει καριέρα και να μπει στα μεγάλα σαλόνια κρύβοντας καλά την αλβανική της καταγωγή και τώρα τρέμει θεωρώντας πως η αποκάλυψη της σχέσης τους θα ήταν για την ίδια τουλάχιστον καταστροφική.
Η διάσημη κυρία σύμφωνα με αυτούς που ξέρουν ζει από τη Δευτέρα έναν πανικό ειδικά από την ώρα που η νικήτρια του διαγωνισμού διατυμπανίζει με υπερηφάνεια πως είναι Αλβανίδα.
Μάλιστα, για να ρίξει στάχτη στα μάτια των ανθρώπων του περιβάλλοντος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του ριάλιτι μοντέλων, έκραζε στην κυριολεξία το… αίμα της παρουσιάζοντας ακόμα και ρατσιστικές διαθέσεις.
Πάντως, αν και οι στενοί τους συγγενείς μιλούν με υπερηφάνεια για τα δύο πλέον καμάρια της οικογένειας τόσο το μοντέλο, όσο και η διάσημη συγγενής της αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε γνωριμία τους με τη μια να αντιδρά με παράπονο και την άλλη με θυμό.
Ποια είναι ωστόσο η πραγματική αλήθεια θα το δείξει ο χρόνος, καθώς ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον...

Δεν υπάρχουν σχόλια: