Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί "τα πήραν" με το Βαγγέλη Περρή οι Καραμεροχαριτάτοι;


Ενοχλημένοι με το Βαγγέλη Περρή  εμφανίζονται ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος.
Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του Περρή στη Μαρία Σταματέρη με τις οποίες ο δημοσιογράφος επαινούσε το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά υποτιμώντας παράλληλα τους Καραμεροχαριτάτους.
Οι παρουσιαστές του «10 με 1 μαζί» θεωρούν πως ο δημοσιογράφος με τον οποίο μοιράζονται την ίδια επαγγελματική στέγη όχι μόνο δεν υποστήριξε την προσπάθειά τους, όπως όφειλε ως καλός συνάδερφος, αλλά εμμέσως πλην σαφώς τους… άδειασε, δίνοντας έμφαση στα παλιά τους σχόλια που αφορούσαν στην εγκυμοσύνη της Σκορδά με σκοπό να αφήσει υπονοούμενα για την τηλεοπτική τους συμπεριφορά.
Μάλιστα δεν πιστεύουν πως είναι τυχαίο το ότι ο Περρής εστίασε το σχολιασμό του στην εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας, τονίζοντας την αυθεντικότητά της και αναφέροντας πως, ενώ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την εγκυμοσύνη της, δεν το έκανε.
Ωστόσο, οι οικοδεσπότες της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του ΑΝΤ1 δεν είναι η πρώτη φορά που απογοητεύονται από την αντιμετώπιση εκ των έσω.
Όπως λέγεται, εδώ και καιρό έχουν αρχίσει να υποπτεύονται εις βάρος τους πλεκτάνη την οποία έχουν στήσει κάποιοι με σκοπό να τους αναγκάσουν να απομακρυνθούν από το σταθμό οικιοθελώς.
Και αυτό φαίνεται κυρίως από την έλλειψη στήριξης που τους παρέχεται, αφού ακόμα και άτομα του ομίλου στέλνονται να εμφανιστούν σε εκπομπές άλλων καναλιών και όχι στη δική τους.
Πάντως, ο Βαγγέλης Περρής μπήκε ήδη στη μαύρη λίστα του διδύμου, το οποίο επιφυλάσσεται να του ανταποδώσει κάποια στιγμή τις καλοσύνες, όπως και σε όσους διαρρέουν ψευδείς πληροφορίες για την εργασιακή τους σχέση με το σταθμό του Αμαρουσίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: