Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βάζει "πλάτη" για το Alter o Νίκος Χατζηνικολάου και προειδοποιεί την κυβέρνηση για νέο κανάλι!


Μέσω του real fm και της εκπομπής του ο Νίκος Χατζηνικολάου έδωσε σήμερα τη δική του απάντηση σε όσους ρωτούν για τις εξελίξεις στο Alter και για το μέλλον του καναλιού στο οποίο και ο ίδιος εργάζεται.
Ο γνωστός άνκορμαν παραδέχτηκε ότι το κανάλι του Μπουρναζίου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και επιτέθηκε στην κυβέρνηση και στον Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου που τηρούν αδιάλλακτη στάση απέναντι στις οφειλές της επιχείρησης.
Μάλιστα, χρησιμοποίησε αρκετά σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση που δεν έκανε δεκτή τη λογική ρύθμιση που προέκρινε ο σταθμός και που θα εξασφάλιζε τόσο τη βιωσιμότητα τις επιχείρησης και τα δεδουλευμένα 700 και πλέον υπαλλήλων όσο και την εξόφληση με δόσεις των οφειλών προς το δημόσιο. Επιπλέον μίλησε για ντόμινο εξελίξεων σε περίπτωση παύσης της λειτουργίας του Alter με πολλaπλές αρνητικές επιπτώσεις σε διαφημιστικές εταιρίες και μέσα ενημέρωσης.
Στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ότι αν στόχος κάποιων είναι να κλείσει το κανάλι και να υπάρξει φίμωση της ενημέρωσης που ο ίδιος και συνάδελφοί του παρέχουν, τότε θα προβεί ο ίδιος και ο συνέταιρός του Ανδρέας Κουρής σε άλλου είδους ενέργειες αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για δημιουργία νέου καναλιού: "Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι έτσι θα πάψει να ακούγεται η φωνή μας. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα".
"Αν χρειαστεί", είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, "ο Real fm και η Real news θα αποκτήσουν και άλλα αδερφάκια, αν μας αναγκάσουν", κατέληξε, προμηνύοντας ουσιαστικά τη δημιουργία νέου ενημερωτικού σταθμού (Real tv πιθανότατα λέμε εμείς) σε περίπτωση που κλείσει το Alter...

Δεν υπάρχουν σχόλια: