Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα συκοφαντίας ο Στέλιος Μάινας; Ποιοι κάνουν λόγο για βίντεο που τον εκθέτει λίγο πριν δεχτεί επίθεση;


Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από το βράδυ που ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας δέχτηκε άνανδρη επίθεση από αλλοδαπούς κοντά στο σπίτι του στην πλατεία Βικτωρίας.
Τότε ο πρωταγωνιστής του επιτυχημένου σίριαλ "Το νησί" μέσω επιστολής του στο διαδίκτυο (πατήστε εδώ) περιέγραφε αναλυτικά το δυσάρεστο συμβάν και τους προβληματισμούς του.
Σχεδόν το σύνολο της κοινής γνώμη είχε δηλώσει τη συμπαράστασή του στο γνωστό ηθοποιό, αλλά φαίνεται ότι η ιστορία δεν τελείωσε εκεί.
Σε ιστοσελίδα που ανήκει σε γνωστό δημοσιογράφο δημοσιεύτηκε εχθές ένα κείμενο άκρως επιθετικό και ειρωνικό απέναντι στο δημοφιλή ηθοποιό. Ο συντάκτης του κειμένου (πιθανότατα ο ίδιος ο δημοσιογράφος που βρίσκεται πίσω από το εν λόγω site) αναφέρει ότι ο Στέλιος Μάινας ήταν τύφλα στο μεθύσι το βράδυ εκείνο που δέχτηκε την επίθεση και μάλιστα, τον χαρακτηρίζει επιρρεπή στο αλκοόλ και όχι μόνο...
Το θέμα αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο κείμενο γράφεται ότι υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο που εκθέτει τον ηθοποιό δείχνοντάς τον να παραπατάει στα σοκάκια της περιοχής και να ερίζει με αλλοδαπούς!
Βέβαια το βίντεο που επικαλείται ο συντάκτης-δημοσιογράφος δεν υπάρχει κάπου στο site και αυτό δημιουργεί καχυποψίες ότι ίσως ο συγκεκριμένος κονδυλοφόρος -και όχι μόνο- να έχει στόχο να συκοφαντήσει το Στέλιο Μάινα για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Οι πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας stifora.gr λένε ότι ο δημοφιλής ηθοποιός που ενημερώθηκε για την ύπαρξη του κειμένου αυτού έχει σκοπό να κινηθεί νομικά ξεσκεπάζοντας το δημοσιογράφο που κρύβεται πίσω από την ιστοσελίδα που τον εκθέτει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: