Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Palmie bistro: Σχεδιάζει επέκταση εντός και εκτός συνόρων

Νέες συμφωνίες και συζητήσεις για περαιτέρω επέκταση εντός και εκτός συνόρων ήταν ο απολογισμός για τον Όμιλο Palmie bistro κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη 13η ΚΕΜ Διεθνή Έκθεση Franchise που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο ΗELEXPO Palace από 25 έως 28 Φεβρουαρίου 2011.

Όπως δηλώνει η εταιρεία, στη διάρκεια της έκθεσης, εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον από μεγάλο αριθμό εν δυνάμει/υποψήφιων επενδυτών οι οποίοι αντιλαμβάνονται την ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση του franchise στο ελληνικό επιχειρηματικό γίγνεσθαι.
Ο διευθυντής μάρκετινγκ των Palmie bistro, κ. Χρ. Κουτρουλιάς, δήλωσε: "Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο το γεγονός ότι σε μία εποχή έντονων οικονομικών κλυδωνισμών και ευρύτερης ανασφάλειας, οι επιχειρήσεις με οδηγό το franchise και την ένταξή τους σ' ένα ισχυρό και κερδοφόρο brand name, καταφέρνουν να ενισχύσουν την κερδοφορία τους και αποδεικνύουν ότι, εντέλει, η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες".
Η αλυσίδα ξεκίνησε το 2003 την αναπτυξιακή της πορεία με το σύστημα franchise και σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, σε Καρδίτσα, Ηράκλειο Κρήτης καθώς και 2 καταστήματα στο εξωτερικό, το Βουκουρέστι και στα Σκόπια.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: