Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Μήνυμα άμεσης βελτίωσης

Συνάντηση με τους Ζεσουάλδο Φερέιρα και Τζιμπρίλ Σισέ είχε ο Δημήτρης Γόντικας.
Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο, αλλά κυρίως η εκτός έδρας ήττα από την Λάρισα, είναι φανερό οτι αποτελούν προϊόν της απογοήτευσης που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη. Αυτό ανάγκασε τον Δημήτρη Γόντικα να φωνάξει την Τρίτη στο γραφείο του τόσο τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, όσο και τον Τζιμπρίλ Σισέ προκειμένου να τους μιλήσει και να τους ζητήσει να συνέλθει η ομάδα το γρηγορότερο δυνατό...

«Δεν γίνεται να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα. Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό, αλλά ούτε και στην προσπάθεια που κάναμε μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ανασυνταχθούμε άμεσα και να βελτιωθούμε. Όχι μόνο στα ματς των πλέι οφ, αλλά στα υπόλοιπα της κανονικής διάρκειας, ώστε να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων αντιπρόεδρος τόσο στον Πορτογάλο επιθετικό, όσο και στον Γάλλο επιθετικό, με τους οποίους συναντήθηκε διαδοχικά στην ΠΑΕ, θυμίζοντάς τους παράλληλα οτι: «Τον Δεκέμβριο μας είχαν όλοι τελειωμένους, όμως αποδείξαμε εντός του αγωνιστικού χώρου οτι μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ότι κάναμε τότε, μπορούμε να κάνουμε και τώρα».

Από την πλευρά τους, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και ο Τζιμπρίλ Σισέ, τόνισαν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου οι «πράσινοι» να παρουσιάσουν το γνωστό αγωνιστικό τους πρόσωπο.

www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: