Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αστέριος Ροντούλης προς Φίλιππο Σαχινίδη: Με τι μούτρα εμφανίζεστε στη Θεσσαλία κ. Σαχινίδη;

Ο αξιότιμος Υφυπουργός Οικονομικών, κ. Φίλιππος Σαχινίδης , αντί να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες για τα αλλεπάλληλα πλήγματα πασοκικής έμπνευσης που συρρικνώνουν το εισόδημα και το βιοτικό τους επίπεδο, προτίμησε να καταφύγει σε προκλητικές...
 αναφορές και δηλώσεις.
Η κυνική συμπεριφορά του, όμως, δεν μας εκπλήσσει. Θυμίζουμε ότι είναι αυτός που ανερυθρίαστα δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στη ΝΕΤ ότι «από τον Οκτώβριο, που το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, η προσφυγή στο ΔΝΤ ήταν η πρώτη και μόνη επιλογή μας».

Αντί, λοιπόν, να επιρρίπτει σε άλλους την ευθύνη για την απαξίωση και τον χλευασμό που εισπράττει από τον κόσμο σε κάθε δημόσια εμφάνισή του, καλά θα κάνει να αρχίσει την άσκηση της αυτοκριτικής και της αυτοσυνειδησίας, προκειμένου να διασώσει τουλάχιστον την τρωθείσα αξιοπρέπειά του.

Όταν, μάλιστα, εγκαταλείπει το Κολωνάκι και επισκέπτεται την ξεχασμένη Θεσσαλική επαρχία, δεν πρέπει να λησμονεί ότι η Κυβέρνησή του φέρει ακέραια την ευθύνη για το «πάγωμα» των έργων του Αχελώου, για την εγκατάλειψη της Ε-65, για των απώλεια των Μεσογειακών Αγώνων 2013 και για τον εμπαιγμό των παραγωγών, που βλέπουν το αγροτικό εισόδημα να κατρακυλά και την ποιότητα της ζωής τους να υποβαθμίζεται.

Τα πραγματικά αυτά δεδομένα οδήγησαν στην έκρηξη της λαϊκής οργής, που τρόμαξε τον κ. Σαχινίδη, και όχι οι δικές μου παρεμβάσεις. Οι επιλογές των κυβερνώντων συσσώρευσαν πολλαπλά αδιέξοδα και υπονόμευσαν την αναπτυξιακή δυναμική της Θεσσαλίας, με αποτέλεσμα να κλιμακωθεί η απελπισία και η αγανάκτηση των Θεσσαλών για τα «επιτεύγματα» των μαθητευόμενων μάγων του ΠΑΣΟΚ που διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας.

Επιπροσθέτως, ο κ. Υφυπουργός δεν πρέπει να ξεχνά ότι ανήκει στο οικονομικό επιτελείο μιας Κυβέρνησης που καθημερινά φτωχοποιεί τον ελληνικό λαό. Χωρίς καμιά αναπτυξιακή προοπτική, το οικονομικό αυτό επιτελείο κόβει μισθούς, συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα, κοινωνικά δικαιώματα, κατά τρόπο προκλητικό και ανάλγητο. Η αγορά αγκομαχά, οι επιχειρήσεις κλείνουν, η ανεργία φουντώνει, η ύφεση βαθαίνει και ο κ. Σαχινίδης σφυρίζει αμέριμνος κα αδιάφορος, χωρίς να έχει αντιληφθεί την εύφλεκτη ύλη που έχει μαζευτεί στον Θεσσαλικό κάμπο.

Αλήθεια, μετά τις επιδόσεις σας αυτές, με τι μούτρα εμφανίζεστε στην Θεσσαλία κ. Σαχινίδη;

larisanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: