Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ερωτικό βίντεο παντρεμένης - Ηλεία: Απειλεί να αυτοκτονήσει από ντροπή!

Αλλο ένα βιντεάκι άλλο ένα δράμα. Γιατι για εκείνους που πρωταγωνιστούν στο βίντεο μόνο δράμα μπορεί να είναι. Και ειδικά στην περιπτωση μιας γυναίκας γνωστής στην τοπική κοινωνία ενός χωριού της επαρχίας.
Η γυναίκα μάλιστα φέρεται να έχει απειλήσει να αυτοκτονήσει μετά την δημοσιοποίηση που έχει πάρει το θέμα. Και όπως πάντα ένα τέτοιο θέμα δεν έχει αφήσει στόμα για στόμα κλειστό με τους συγχωριανούς της να την έχουν κάνει κατά το κοινώς λεγόμενο ρόμπα!

Η μεσήλικη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών φέρεται να «πρωταγωνιστεί» σε σκηνές σεξ, με …παρτενέρ ένα διαζευγμένο από γειτονικό χωριό καθώς και ένα στέλεχος σε υπηρεσία του νομού που έχει να κάνει με τον τομέα της Υγείας

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παλμός το βίντεο είδαν πρώτοι οικείοι της γυναίκας που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Το κοινό μυστικό δεν έμεινε για πολύ επτασφράγιστο και όταν το έμαθε η πρωταγωνίστρια της ροζ σκηνής έπαθε σοκ.
Η κοινωνική κατακραυγή είναι κάτι που δεν αντέχεται ειδικά σε κλειστές κοινωνίες και τώρα η γυναίκα απειλεί ακόμη και να βάλει τέλος στην ζωή της αν δεν κατέβει το εν λόγω βίντεο το οποίο ούτε που γνώριζε πως είχε γυριστεί.

http://www.nakedtv.gr/index.php/Ελλαδα/Gossip/sex-video2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: