Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση σε : Καταγγελια για Let's Go Gym-Αγ.Δημητριος

Καταρχήν, να διευκρινήσω πως δεν είμαι κάτοικος Αθηνών (αν στην Αθήνα είναι αυτό το γυμναστήριο), δεν έχω καμιά σχέση με το συγκεκριμένο ή άλλο γυμναστήριο...διότι πάντα θεωρούσα τα γυμναστήριο, ως Πλοία της Αγάπης και τέλος να ξεκαθαρίσω πως με αφήνουν αδιάφορη τα ταξίματα του κάθε ιδιοκτήτη (γυμναστήριου, μπαρ, ψιλικατζίδικου, μανάβικου ή οτιδήποτε άλλου) για πάρκινγκ, δώρο 1 αγγούρι για κάθε κιλό ντομάτας κλπ. κλπ. κλπ.
Όμως, με εσένα βρε αδελφέ, πραγματικά απορώ ! Πραγματικά! Εδώ και 3 χρόνια, υφίστασαι τις κλοπές, τους αγενείς ή τους άσχετους φοιτητές-γυμναστές, την έλλειψη πάρκινγκ (αν πας στο γυμναστήριο με το αυτοκίνητο, τι να πω.... άστο καλύτερα και πάνε για καφε, τις ίδιες θερμίδες θα κάψεις), τα σκουλήκια στις ντουζιέρες και ό,τι άλλο γράφεις που δεν το θυμάμαι τώρα.
Ή είσαι πολύ ανεκτικός, (σαν εκείνον τον "μυρμηγκάκι" στους 10 Μικρούς Μήτσους) ή ο φοιτητής-γυμναστής σου έφαγε την πιτσιρίκα που χαλβάδιαζες εδώ και 2μιση χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, σου προτείνω να μείνεις στο σπίτι και να ξανασκεφτείς τους λόγους για τους οποίους πας γυμναστήριο. Μάλλον θα σε εξυπηρετούσε περισσότερο ένα ΚΑΠΗ όπου κάνουν και καλές εκδρομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: