Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Βρετανοί πιτσιρικάδες «κατέβασαν» αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα!

αεροπλάνο
Συγκεκριμένα, αεροσκάφος της εταιρίας Thomsons που εκτελούσε την πτήση Μάντσεστερ – Ηράκλειο αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση καθώς έφηβοι επιβάτες που ταξίδευαν χωρίς τους γονείς, άρχισαν να δημιουργούν φασαρία μέσα στην καμπίνα.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα εφήβων άρχισε να τσακώνεται για μερικά ποτά sprite και βότκες που είχαν παράνομα μαζί τους…Σταδιακά απειλήθηκε γενικευμένη σύρραξη, με τους 180 επιβάτες να κοιτούν τρομοκρατημένοι τους έφηβους, οι οποίοι με την συμπεριφορά τους απειλούσαν άμεσα την ασφάλεια της πτήσης. Σαν να μην έφτανε, ο τσακωμός, μερικές κοπέλες είχαν κλειστεί στις τουαλέτες του αεροπλάνου και κάπνιζαν, πράξη που απαγορεύεται αυστηρά.
Ο πιλότος ενημερώθηκε γρήγορα από το πλήρωμα της καμπίνας με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στη Σόφια. Εκεί περίμεναν για 90 λεπτά μέχρι ωσότου απογειωθούν για τον τελικό προορισμό τους, καθώς ένας από τους ταραξίες αρνιόταν να βγει από την καμπίνα. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο στις 12:37 σήμερα τα ξημερώματα, ενώ έπρεπε να είχε προσγειωθεί χθες στις 10 το βράδυ.
Η εταιρία από τη πλευρά της ζήτησε επίσημα συγγνώμη για το συμβάν, διαβεβαιώνοντας ότι η ασφάλεια των επιβατών είναι πάντα στις προτεραιότητές της, ενώ οι έφηβοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: