Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Φρίκη στο τρένο -53χρονος προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κοριτσάκι στη Φθιώτιδα

Φρίκη στο τρένο -53χρονος προσπάθησε να βιάσει 12χρονο κοριτσάκι στη Φθιώτιδα
Τη φρίκη έζησε μέσα στο τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα ένα κοριτσάκι, όταν για λίγα λεπτά ξέφυγε από την επίβλεψη της μητέρας του. Ενας 53χρονος της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά ευτυχώς η μικρή κατάφερε να γλιτώσει.

Το περιστατικό έγινε στην αμαξοστοιχία «55». Σύμφωνα με το LamiaReport, όταν το τρένο πέρασε από το σταθμό του Λιανοκλαδίου, η 12χρονη που ταξίδευε με τη μητέρα της, σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα. Εκεί όμως δέχθηκε επίθεση από τον 53χρονο, ο οποίος την άρπαξε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της.

Η μικρή αντέδρασε, ξέφυγε από τα χέρια του και έτρεξε τρομαγμένη στη μητέρα της και ανέφερε το περιστατικό. Η γυναίκα αμέσως ενημέρωσε τον υπεύθυνο του ΟΣΕ και, στη συνέχεια, ενημερώθηκε η αστυνομία.

Ο 53χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφίκλειας στο σταθμό της Κάτω Τιθορέας, ενώ η μητέρα, μόλις έφτασε στον προορισμό της, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 53χρονου. Ο επίδοξος βιαστής της ανήλικης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι από την Αθήνα και στα πλαίσια του αυτοφώρου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: