Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Δολοφόνησε έγκυο ιερόδουλη επειδή εργαζόταν κοντά σε τζαμί!

Δολοφόνησε έγκυο ιερόδουλη επειδή εργαζόταν κοντά σε τζαμί!

Ο δράστης δολοφόνησε την μόλις 24 ετών Μαριάνα από τη Ρουμανία, παρά το γεγονός ότι η κοπέλα διένυε τον έκτο μήνα της

Σε 29 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Μουσουλμάνος Φαρούκ Σαχ, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο δολοφόνησε μία έγκυο ιερόδουλη μόνο και μόνο επειδή εργαζόταν σε κοντινή απόσταση από ένα τζαμί!

Το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε σε πολυσύχναστη περιοχή στο Έσσεξ στην ανατολική Αγγλία.

Ο 21χρονος δράστης δολοφόνησε την μόλις 24 ετών Μαριάνα Πόπα από τη Ρουμανία, παρά το γεγονός ότι η κοπέλα διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μαχαιρώνοντάς την στο στήθος, επειδή -όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε- έψαχνε για πελάτες σε δρόμο κοντά σε τζαμί.

Στη συνέχεια, ο δράστης έφυγε ανενόχλητος με το ποδήλατό του, ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις αστυνομικές αρχές, αφού η δολοφονία καταγράφηκε σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής και έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να τον εντοπίσουν.

Τραγική ειρωνεία αποτελέι το γεγονός ότι η 24χρονη είχε μετακομίσει στη Βρετανία από τη Ρουμανία, μόλις τρεις εβδομάδες πριν τη δολοφονία, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον, μία καλύτερη ζωή.

Αν και το έγκλημα έλαβε χώρα πριν από οκτώ μήνες, η υπόθεση είδε ξανά το «φως» της δημοσιότητας το Σάββατο, έπειτα από την ανακοίνωση της ποινής στον 21χρονη δράστη.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: