Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Σχολή-μαρτύριο για σκύλους στο Πενταμόδι Ηρακλείου


Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Δημοτικό Διαμέρισμα Πενταμόδι του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Μύρωνα, 47χρονος για... παράβαση του Ν. περί προστασίας ζώων.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, από αστυνομικούς της, σε συνεργασία με υπάλληλο της κτηνιατρικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, σε σχολή εκπαίδευσης σκύλων ιδιοκτησίας του 47χρονου, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος λειτουργούσε... την σχολή, χωρίς να τηρεί τις προδιαγραφές για τη σωστή διαβίωση των ζώων, στερούμενος της προβλεπομένης άδειας λειτουργίας από την αρμόδια αρχή.

Η υπόθεση αυτή επιβεβαιώνει πως πλέον οι Αρχές ασχολούνται σοβαρά με θέματα κακοποίησης ζώων, τοποθετώντας τέτοιες περιπτώσεις στις υποθέσεις που εξετάζουν καθημερινά.
flashnews.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣΧΥΛΩΝ ΣΠΥΡΟΣ ΒΕΛΕΝΤΑΚΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΛΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΟ Ή ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ, ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΙΝΩ ΗΔΗ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ