Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η εξαίρεση του Karl Lagerfeld για την Diane Kruger


Όταν η Diane Kruger πήρε το ρόλο της Μαρίας Αντουανέτας στην ταινία «Farewell, My Queen», έσπευσε να ζητήσει τη βοήθεια του Karl Lagerfeld.
Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μπορεί να είναι γνωστός μέσα από τις δουλειές του στους οίκους Chanel και Fendi, έχει όμως συνεργαστεί και με τον οίκο Chloe και Valentino. Τα fashion shows που διοργανώνει σήμερα θεωρούνται από τα πιο πετυχημένα και όλοι τα περιμένουν ανυπόμονα.
Η Kruger δήλωσε στη Wall Street Journal «Είναι παθιασμένος με τις Βερσαλίες και τη Μαρία Αντουανέτα. Όταν πήρα το ρόλο της βασίλισσας, ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που πήρα τηλέφωνο και πήγα από το σπίτι του για να μου πει τι σκέφτεται. Τον ξερώ από όταν ήμουν 16 χρονών και τώρα πια, εκτός από φίλος, είναι και γείτονας!». Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο σχεδιαστής της έδωσε και μια άλλη οπτική για την Πρώτη Κυρία, μιας και έχει γνώσεις πάνω στην τέχνη, την κουλτούρα, αλλά και την ιστορία της Γαλλίας.
Η Kruger είναι σίγουρα μια από τις τυχερές που τον έχει στο πλευρό της, μιας και συνήθως ο Lagerfeld αρνείται να συνεργαστεί με αστέρια του Hollywood, ακόμα και αν πρόκειται και για το κόκκινο χαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: