Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Γιώργο σε πήραν χαμπάρι!


Οι πολίτες δεν μασάνε πλέον κουτόχορτο. Παρά το γεγονός πως η πλειονότητα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κάνει τα πάντα για να διασώσει το προφίλ του Πρωθυπουργού, ο κόσμος τους έχει καταλάβει και έχει σχηματίσει τη δική του άποψη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ευρήματα της δημοσκόπησης της MRB για την εφημερίδα Real News, οι πολίτες θεωρούν πως ο Πρωθυπουργός είπε ψέματα στον ελληνικό λαό για την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης. Το 66,9% των ερωτηθέντων πιστεύει πως ο Γιώργος Παπανδρέου παραπλάνησε συνειδητά τη χώρα και την οδήγησε στο ΔΝΤ. Το 64,7% ήθελε μία αμιγώς ευρωπαϊκή λύση και χαρακτηρίζει την κυβέρνηση εκτεθειμένη.



 
Ακόμα, 7 στους 10 που ρωτήθηκαν, έχουν αρνητική άποψη για την Τρόικα ενώ το 50% θεωρεί πως η εικόνα της Ε.Ε. είναι χειρότερη από αυτή που προσδοκούσαν.

 

 
Ωστόσο, το πλέον ανησυχητικό είναι πως οι πολίτες σε ποσοστό 64,4% εκτιμούν πως τα οικονομικά τους θα είναι σε χειρότερη κατάσταση σε ένα χρόνο από σήμερα και προφανώς δεν ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Με λίγα λόγια; Αδιέξοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: