Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Άγρια κόντρα Δ.Βανδή- Ε.Μενεγάκη- «Δεν γίνεσαι μάνα για τα νούμερα!»


Νέα κόντρα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Ελένη Μενεγάκη έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής showbiz! Μια ατάκα της λαμπερής τραγουδίστριας ήταν αρκετή για να βγάλει από τα ρούχα της την ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία μίλησε για «λάθη» της Δέσποινας και γελοιότητες!

 Σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα, η Δέσποινα Βανδή ερωτηθείσα από τον δημοσιογράφο για το ενδεχόμενο να κάνει τρίτο παιδί είπε ανάμεσα σε άλλα «Εξάλλου και να μείνω έγκυος δεν πρόκειται να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης μου. Τα reserve μου δεν θα ανέβουν. Χα, χα»!

Το απόσπασμα από την συνέντευξη φρόντισε να διαβάσει στην εκπομπή ο Άρης από το πάνελ της Ελενίτσας, αφού πρώτα προειδοποίησε: «Εδώ ρίχνει καρφί η Δέσποινα».

«Εγώ πάντως δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια γυναίκα που ήθελε πάρα πολύ να γίνει μάνα, και έγινε μάνα, μπορεί να ειρωνεύεται κάποια άλλη γυναίκα που θέλει να το κάνει αυτό. Ότι μπορεί να θέλει να της κολλήσουν την ταμπέλα πως θέλει να το κάνει για να κάνει νούμερα. Αν εννοεί αυτό, δεν το θεωρώ σωστό. Αν δεν εννοεί αυτό…» σχολίασε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Και να ανεβαίνουν τα νούμερα, δεν κάνεις παιδί, δεν περνάς του κόσμου τις ταλαιπωρίες, για να κάνεις νούμερα. Αυτά είναι γελοιότητες».

Με τους συνεργάτες της να σχολιάζουν επίσης το θέμα, η 41χρονη παρουσιάστρια συνέχισε: «Και να επηρεάζεται θετικά μια παρουσιάστρια, δεν το λες αυτό όταν είσαι μάνα. Γιατί ο πρώτος σκοπός που έχει μια γυναίκα όταν κάνει παιδί, είναι ότι το θέλει πάρα πολύ. Τώρα, αν αυτό σου φέρει και πέντε καλά, έχει καλώς. Αλλά δεν νομίζω ότι καμία γυναίκα ξεκινάει να γίνει μάνα για να κάνει επιτυχία. Δεν μπορώ να τα ακούω αυτά. Τα άκουσα και στο ξεκίνημα της σεζόν για ένα άλλο ζευγάρι που περιμένει παιδί -και με το καλό τούς εύχομαι- και πάλι θεωρούσα ότι δεν είναι σωστά αυτά. Ό,τι διάθεση και να είχε, δεν λέγονται αυτά όταν είσαι μάνα. Οι άντρες μπορούν να λένε ό,τι θέλουν, γιατί δεν νιώθουν το ίδιο πράγμα που νιώθει μια γυναίκα που μπορεί να προσπαθεί καιρό γι’ αυτό. Όλες οι γυναίκες, δεν λένε “θέλω να κάνω παιδί” και το κάνουν αμέσως. Μπορεί να χάσεις ένα παιδί, μπορεί να προσπαθείς για χρόνια, μπορεί να αναγκαστείς να κάνεις εξωσωματική. Δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Καμία μάνα δεν κάνει παιδί για να κάνει νούμερα. Τέλος».

Εκτός από την οργή της για την τραγουδίστρια, αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά η Ελένη μιλάει για δυσκολίες στην εγκυμοσύνη και αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί και για την ίδια να ήταν μια δύσκολη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: