Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ποια γνωστή κυρία του Alpha εκνεύρισε τη Ρούλα Κορομηλά και για ποιο λόγο;


Έξαλλη με την κριτική της Χριστίνας Πολίτη για τη συμμετοχή της Αντιγόνης Ψυχράμη στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision εμφανίστηκε η Ρούλα Κορομηλά.
Η παρουσιάστρια και υψηλόβαθμο στέλεχος του Alpha θεώρησε απαράδεκτους τους χαρακτηρισμούς της συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη η οποία δε δίστασε να κάνει λόγο για «ιερόδουλες» και μάλιστα αναφερόμενη σε ένα κορίτσι το οποίο προέρχεται από το μουσικό… φυτώριο του σταθμού.
Η Ρούλα η οποία υποσχέθηκε στήριξη σε όλα τα ταλέντα που ανάδειξε το Greek Idol 1 και που μέχρι τώρα φροντίζει να στέκεται στο πλευρό τους επικροτώντας την κάθε τους προσπάθεια, αισθάνθηκε ιδιαίτερα εκτεθειμένη όταν το ίδιο το κανάλι εξαπέλυσε επίθεση απέναντι σε ένα δικό του παιδί, το οποίο μάλιστα κατά γενική ομολογία διακρίθηκε για τις ξεχωριστές δυνατότητες του.
Όπως λέγετε η στάση της Πολίτη που αποτελεί μέλος της οικογένειας του Alpha θεωρήθηκε από την Κορομηλά δυσφήμιση για το νέο κύκλο του τάλεντ σόου, αφού εμμέσως πλην σαφώς σ’ αυτούς που δε γνωρίζουν αποδεικνύει πως  η Κάντζα παρά τις υποσχέσεις…όχι μόνο τρώει αλλά και πολεμάει τα παιδιά της.
Πληροφορίες τη θέλουν να επιπλήττει δια μέσω τρίτου την πανελίστρια εισπράττοντας την αντίδραση της, αφού εκείνη όπως λέει είναι εκεί για να εκφράζει την άποψη της και δεν επιτρέπει σε κανέναν να τη λογοκρίνει. Κάτι που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τη Ρούλα που σύμφωνα με το περιβάλλον της αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, γιατί πάνω από όλα για εκείνη μετρά η προστασία των...παιδιών της    

Δεν υπάρχουν σχόλια: