Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Θύμα της οικονομικής κρίσης και η Δέσποινα Βανδή;


Μπορεί τα φρου- φρου και τα αρώματα να αρέσουν σε όλες τις γυναίκες, ειδικά όταν είναι καινούρια, αφού καταφέρνουν να τραβήξουν όλα τα βλέμματα θαυμασμού και να μας τονίσουν την αυτοπεποίθηση. Τι γίνεται όμως αν η οικονομική κρίση μας χτυπήσει την πόρτα και η τσέπη μας δεν σηκώνει πολυτέλειες και συνεχή ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας;;


Το πιο πιθανό είναι να μείνουμε με αυτά που έχουμε και προσωρινά να συμβιβαστούμε κάνοντας οικονομία για να αγοράσουμε κάτι καλύτερο. Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε και η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή και περιορίστηκε στις ίδιες ενδυματολογικές επιλογές στην προχθεσινή της συναυλία στη Μυτιλήνη με το κέντρο που εμφανιζόταν πριν λίγο καιρό στην παραλιακή.


Η Δέσποινα, που τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε πολύ hot εμφανίσεις που τονίζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της επέλεξε για τον κύκλο των συναυλιών της με την Έλλη Κοκκίνου ανά την Ελλάδα ένα από τα μικροσκοπικά φορεματάκια που πριν λίγο καιρό φορούσε και στο νυχτερινό κέντρο «Θάλασσα», όπου και εμφανιζόταν. Τυχαίο;; Δεν νομίζουμε!


Λέτε να χτύπησε ακόμα και τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια η οικονομική κρίση και να μη διαθέτει χρήματα να αγοράσει κάτι καινούριο για να ανανεώσει τις εμφανίσεις της;; Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού η Δέσποινα Βανδή αποτελεί μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τραγουδίστριες -παρά την πτωτική πορεία που παρουσίασε ο αριθμός των θαυμαστών της που έσπευσαν να την αποθεώσουν στα κέντρα, όπου εμφανίστηκε το προηγούμενο διάστημα.
Πιο πιθανό θεωρείται το συγκεκριμένο φόρεμα να αποτελεί γούρι για την τραγουδίστρια και να μη θέλει να το αποχωριστεί τόσο εύκολα. Άλλωστε, όλο αυτόν τον καιρό έχουν κυκλοφορήσει αναρίθμητες φωτογραφίες της με τη συγκεκριμένη δημιουργία και η star ίσως και να τη θεωρεί μέρος της προώθησής της. Ας μην ξεχνάμε πως εδώ έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με μια πολύ καλή τραγουδίστρια, αλλά και με ένα fashion icon!


Μήπως όμως γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα έπρεπε να προσέχει καλύτερα τι φοράει και να μην πέφτει σε ενδυματολογικά ατοπήματα;; Σίγουρα η συγκεκριμένη ασημί πανάκριβη δημιουργία αγκαλιάζει υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά μήπως όλα αυτά είναι υπερβολικά για μια καλλιτέχνη που έχει αποδείξει επανειλημμένα την αξία της στο παρελθόν;; Το μόνο σίγουρο είναι πως με τη συγκεκριμένη εμφάνιση το Δεσποινάκι καταφέρνει να αποσπάσει όλα τα βλέμματα θαυμασμού και να δώσει έμφαση όχι τόσο στην υπέροχη φωνή της αλλά και στη σέξι της εμφάνιση...


Αντιθέτως, η Έλλη Κοκκίνου προτίμησε ρούχα που την κολάκευαν και την έκαναν να νιώθει άνετα. Άλλωστε, η Έλλη αποτελεί μια από τις πιο καλοντυμένες του χώρου που προσέχει καθημερινά τη διατροφή και τη φυσική της κατάσταση και ξεχωρίζει πάντα με την κομψότητά της. Για τις φωνητικές της ικανότητες δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο. Ας μην ξεχνάμε πως η Έλλη βρίσκεται στο χώρο του τραγουδιού εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχει επιβιώσει παρ’ όλες τις... κακοτοπιές.


Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τόσο η Δέσποινα όσο και η Έλλη κατάφεραν να ξεσηκώσουν για τα καλά το κοινό της Μυτιλήνης που είχε γεμίσει ασφυκτικά το συναυλιακό χώρο και να ανεβάσουν την ήδη υψηλή θερμοκρασία, καθώς απογείωσαν τη βραδιά τόσο με τις εμφανίσεις τους όσο και με τις άψογες φωνητικές τους ικανότητες. Το κοινό έμεινε πλήρως ικανοποιημένο και σίγουρα περιμένει να ζήσει μεγάλες στιγμές σύντομα!!

Καλή συνέχεια και καλά μουσικά ταξίδια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: