Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Γνωστός εκδοτικός όμιλος ρίχνει χρυσάφι στα πόδια του Μιχάλη και της Ζέτας για την πρώτη τους συνέντευξη


Χρυσάφι στα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη ρίχνει μεγάλος εκδοτικός όμιλος ώστε να τους αποσπάσει την πρώτη τους κοινή  συνέντευξη.
Το ζευγάρι ωστόσο δεν έχει απαντήσει ακόμα στη δελεαστική αυτή πρόταση καθώς προβληματίζεται μήπως και αυτή εξελιχθεί σε μπούμερανκ.
Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η ηθοποιός έχουν καταφέρει να καλλιεργήσουν μια άριστη σχέση συνεργασίας με τους μεγάλους εκδοτικούς ομίλους με συνέπεια να φοβούνται μήπως μια τέτοιου είδους συμφωνία διαταράξει τις σχέσεις τους με τους υπόλοιπους.
Λόγω του ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση τους και παρά τις πιέσεις του εκδότη έχουν ακόμα το περιθώριο να ξανασκεφτούν την πρόταση, αν και σύμφωνα με το περιβάλλον τους πιο πιθανό είναι να καταλήξουν στην απόφαση να εμφανιστούν δημόσια και να προβούν στις πρώτες κοινές τους δηλώσεις  κατά την παρουσίαση της νέας δουλειάς του καλλιτέχνη, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Όπου κι αν καταλήξουν πάντως γεγονός είναι πως και οι δυο θεωρούν πως ήρθε η στιγμή να αποκαλύψουν τα της σχέσης τους και μάλιστα άμεσα κυρίως για να γλιτώσουν από το κυνηγητό αλλά και την καταδίωξη των παπαράτσι που τους παρακολουθούν ώστε με μια λήψη ή μια εικόνα να αποκαλύψουν αυτό που όπως λένε δεν υπάρχει λόγος πλέον να κρύβουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: