Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Θέλει Ολυμπιακό ο Σάντσες!


Διακαής πόθος των Πειραιωτών εξακολουθεί να είναι ο Κάρλος Σάντσεζ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο 24χρονος από την Κολομβία βλέπει πολύ θετικά την προοπτική της μεταγραφής του στο μεγάλο Λιμάνι της χώρας μας. Μάλιστα, όπως τονίζει στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»: «Σίγουρα εξακολουθώ να θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Μακάρι να έρθω το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Με ενθουσιάζει η ιδέα να συνεχίσω την καριέρα μοου σε ομάδα η οποία απ΄ότι μαθαίνω είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και στη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.
Έχω συλλέξει αρκετές πληροφορίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά για τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον Τόχα, τον συμπατριώτη μου που παίζει στον Άρη και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό.
Με ενημέρωσε για το επίπεδο του πρωταθλήματος, για την καυτή έδρα από την οποία δεν περνάει κανείς και για την ποιότητα του ρόστερ. Έχω συλλέξει όσες πληροφορίες χρειαζόμουν και παραμένω θετικός στο να έρθω.

Από εκεί και πέρα είναι θέμα επαφών των δύο ομάδων. Αν τα βρουν για τη μεταγραφή μου, εγώ θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο, είμαι παίκτης της Βαλενσιέν και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθάω την ομάδα μου», αναφέρει ο αμυντικός μέσος της Βαλενσιέν.
Ο Θρύλος των ρεκόρ
Εκτός από την πρωτιά στη βαθμολογία, ο Ολυμπιακός στο Βόλο θα κυνηγήσει να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ. Αυτό του απόλυτου στα παιχνίδια της επαρχίας. Ένα ρεκόρ που κρατά από την περίοδο 1973-1974 όταν ο Θρύλος είχε «έξι στα έξι» με μηδέν παθητικό. Τότε, με Ολυμπιακό Βόλου (2-0), Λάρισα (3-0), Καβάλα (2-0), Πανσερραϊκό (2-0), Παναχαϊκή (3-0) και ΑΠΟΕΛ (1-0).
Φέτος η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει κερδίσει: τον Πανσερραϊκό (1-0), την Ξάνθη (3-0), τον Εργοτέλη (2-0), την Καβάλα (1-0), τη Λάρισα (1-0), την Κέρκυρα (2-0) και στον Αστέρα Τρίπολης (1-0).
Συνεπώς, μία νίκη με μηδέν παθητικό θα σημάνει νέο ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους».
Στα αγωνιστικά
Για να το πετύχουν το νέο τους ρεκόρ, οι Πειραιώτες πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό καθότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή ομάδα.
Από την πλευρά του ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μοιάζει αναποφάσιστος για το ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει ως «αιχμή του δόρατος» στην επιθετική γραμμή. Αντίθετα, η θέση στα δεξιά δείχνει να έχει δοθεί στον Ζαϊρί.
Συγκεκριμένα, η «αφλογιστία» του Μιραλάς έχει προβληματίσει τον Βαλβέρδε. Αν δεν αλλάξει κάτι στα πλάνα του σε σχέση με τον αγώνα της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα, ο Βαλβέρδε, θα διατηρήσει τον Πάντελιτς στην κορυφή περνώντας τον Κέβιν Μιραλάς στα δεξιά. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να μείνει ένας εκ των δύο εκτός ενδεκάδας.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πιθανότερο να μείνει στην ενδεκάδα ο Μιραλάς που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο που θέλει να παρατάξει την ομάδα ο προπονητής κόντρα στον Βόλο.
Την ίδια ώρα, ο Ζαουάντ Ζαϊρί, έχει προβάδισμα έναντι του Γιάννη Φετφατζίδη (αν δεν προτιμηθεί ο Βέλγος).
Από εκεί και πέρα, αναμένονται οι: Πάρντο κάτω από την εστία, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο στην αμυντική γραμμή, Ιμπαγάσα, Μοντέστο κεντρικά χαφ και οι Ριέρα Φουστέρ αριστερά και στον άξονα αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: