Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η απίστευτη επίθεση της Ελένης Γερασιμίδου στην Ευγενία!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhfO0ABJet9ERTAr2XzecUtRwa5srQ8dCB1E2wHea32gVwgS0KlYHyWaRrHybfzzAdp6FiTRMLXMqCcTYULxizJsEJjrrIKMWvRrCRlAcC5B33EgZf13TbwKeji1rkB8uE6jNFsWR9AkQBc/s400/image.ashx.jpg
Μια εφόλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα «Λοιπόν» η Ελένη Γερασιμίδου, συζητώντας ανοιχτά για την καριέρα της και την οικογένειά της, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει δριμεία κριτική στην τηλεόραση και τα πρόσωπά της.  
Ειδικότερα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για:

Τη θεατρική παράσταση «Ράους» των Ρέππα-Παπαθανασίου στην οποία και πρωταγωνιστεί:
«Είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία. Εξαιρετική όπως και όλα τα έργα τους. Είναι οι νέοι, υποτιμημένοι από μερίδα του Τύπου και της καλλιτεχνίας, Ψαθάδες και Σακελλάριοι. Είναι χαρά μου που παίζω σε έργο τους και μάλιστα πολιτική κωμωδία, γιατί θίγει πολλά πράγματα χωρίς σηκωμένες γροθιές».

Το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο: «Χάλια αλλά κανένα χάλι δεν μένει. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει το περιβόητο "Big Brother". Την προηγούμενη φορά που είχε παιχτεί είχε τηλεθέαση, φέτος δεν κάνει, είναι σκέτη πλήξη. Τα πλάσματα που συμμετέχουν είναι θλιβερά. Δεν αφορούν πλέον κανέναν. (...) Τα ριάλιτι μαγειρικής είναι ένα κόλπο της τηλεόρασης. Έχει πέσει πείνα, γιατί υπάρχει κόσμος που πεινάει. Χιλιάδες τυριά που μαθαίνει πώς τα λένε η καθεμία που δεν ξέρω από ποιο χωριό ήρθε».

Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Ε τώρα... μην την κάνουμε και φίρμα. Αρκετά την έχουμε κάνει τη γυναίκα αυτού του οπισθοδρομικού πολιτικού. Είναι ανάγκη διευθύντρια ορχήστρας να φοράει το ξέκωλο το φόρεμα και να χορεύει και να αναποδογυρίζεται; Δεν σοκάρεται από τον ίδιο της τον εαυτό; Από το πρότυπο γυναίκας που προβάλλει; (...) Γιατί είναι ωραία; Ξέρω πολύ ωραιότερες γυναίκες. Εμένα μού κάνει μογγολικό το στιλάκι αυτό, με το μάτι το "έτσι"».

Για τη Ρούλα Κορομηλά:
«Δεν ήξερα ότι παρουσιάζει το "Big Brother". Εντάξει, τι να γίνει; Αλλάζουν τα πράγματα. Η κοπέλα αυτή τη δουλειά κάνει. Τι να κάνει; Εγώ τη συμπαθώ, αν και τώρα δεν την παρακολουθώ. Θυμάμαι τα παλιά τα πρωινά της, το χιούμορ της, την ευγένειά της. Έφτιαξε και τις καριέρες κάποιων».

Για την απώλεια της αδελφής της: «Όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο που αρχίζει από τα 39 να πάσχει από καρκίνο και στα 50 φεύγει, όλα αυτά τα χρόνια ήταν για μας μαθήματα ζωής. Έχω τα δικά της ρούχα και τα φοράω πολύ συχνά. Πάντα αλλάζαμε ρούχα μεταξύ μας. Εγώ το συνεχίζω, μου αρέσει. Την αισθάνομαι μαζί μου».
yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: